Tervetuloa Sipoolainen.fi -sivustolle!

Syksyllä 2016 mietimme, että olisipa Sipoossa sellainen palvelu josta voisi etsiä tarvitsemaansa palvelua läheltä ja helposti sekä jonka myötä voisi samalla tukea paikallista toimintaa jota meidän kotikunnassamme on tarjolla liki kaikilla aloilla. Nykyään on niin helppoa avata hakukone ja etsiä tarvitsemaansa, mutta valitettavan usein hakutulosten kärkeen nousevat isot ketjut ja toimijat joita vastaan paikallisten yrittäjien on ainakin markkinoinnin suhteen hankala lähteä kilpailemaan.
Digitalisoituvan maailman myötä koimme, että tarvitsemme samalla Sipooseen nykyaikaisen kanavan jossa paikalliset toimijat pystyvät markkinoimaan alueen asukkaille niitä samoja palveluita, joita valitettavan usein lähdetään kunnan ulkopuolelta hakemaan kun ei välttämättä ole tietoa siitä mitä omassa kotikunnassa tapahtuu.
Kuntaan muuttaa myös joka vuosi todella suuri määrä uusia asukkaita joilla ei välttämättä ole tietoa mitä kaikkea uuden kotikunnan sisältä löytyy.

Näiden pohjalta lähdimme viemään palvelua puheen tasolta eteenpäin ja nyt olemme saaneet palvelun rakennettua sellaiseen kuntoon että se voidaan vihdoin tuoda julki!
Paljon on töitä tehty ja vielä enemmän sitä on edessä, mutta uskomme ja toivomme että palvelulle on kysyntää sekä asukkaiden että yrittäjien puolelta ja että pystymme tuomaan lisäarvoa kaikille alueella vaikuttavien arkeen.

Kehitämme palvelua jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia sekä palautteita kaikissa kanavissa joissa esiinnymme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Loistavaa uutta vuotta 2017 toivottaen,
Micke & Andy

Mikael Tallqvist

Mikael Tallqvist

Anders Söderling

Anders Söderling

Share This