Sipoolainen.fi ja Sipoon kunta yhteistyöhön

maalis 22, 2017 | Ylläpito

Olemme sopineet Sipoon kunnan kanssa yhteistyöstä, jonka myötä saamme yhdessä palveltua kuntalaisia entistä laajemmin. Yhteistyö lähtee liikkeelle siten, että kunnan tarjoamia palveluita ja tietoja listataan Sipoolainen.fi -sivustolle. Siellä ne lisätään kunnan omaan osioon, josta ohjataan lukemaan lisää kunnan omilta sivuilta.

Vastaavasti kunnan sivuilla yrityksiin ja yrittämiseen liittyvästä osiosta ohjataan Sipoolainen.fi -sivustolle. Näin saamme sekä tarjottua kuntalaiselle vastauksen etsittyyn tietoon että ohjattua hänet paikallisten palveluiden pariin.

Sipoon kunnan elinkeinopäällikkö Rauno Tiaisen mukaan on hienoa, että Sipoossa on Sipoolainen.fi:n kaltaisia toimijoita, jotka nostavat esiin yritystoimintaa, yhdistyksiä ja palveluita Sipoossa.

– Sipoolainen.fi:n avulla sipoolaiset voivat helposti löytää paikallisten yritysten palvelut, mikä toivottavasti tuo lisää asiakkaita yrityksille, Tiainen sanoo.

Yhteistyö alkaa heti ja tavoitteena on yhdessä rakentaa mahdollisimman kattava palvelupaketti, jotta paikallisen tiedon etsiminen ja sen löytäminen olisi helppoa ja vaivatonta.

Share This